Top 40 legnépszerűbb link > Edzőterem - wyw.hu

Tartalom:

edzoterem.wyw.hu

Bodysport - Edzéstervek
Bodysport - Edzéstervek
http://bodysport.hu/edzes

Edzésvideók, edzéstervek, gyakorlatok. Az alap szintű kondicionálástól kezdve, a magas szintű, haladó edzésig minden edzésterv megtalálható. Fontos, hogy mindig edzettségünknek megfelelő tervet válasszunk, ne ugorjuk át a lépcső fokokat. Az edzéstervekbe több év gyakorlati tapasztalatát sűrítettem, ezeknek a programoknak a segítségével több testépítőből lett magyar, illetve nemzetközi bajnok.

bodysport.hu
Edzőtermek - BodyBuilder Webmagazin
Edzőtermek - BodyBuilder Webmagazin
http://body.builder.hu/edzotermek.htm4

Edzőterem katalógus. Keresés az edzőterem oldalak között ..... Amennyiben Ön is be szeretné mutatni edzőtermét oldalunkon, keressen meg bennünket .

body.builder.hu
Gold's Gym
Gold's Gym
http://www.goldsgym.hu/

A fitnesz minden területén a legkorszerűbb termékeket és szolgáltatásokat nyújtja. Amellett, hogy sikerült megőrizni a testépítés hagyományait, a klubban többek között csoportos pilates és jóga órákkal, személyi edzőkkel, kardió gépekkel és fitness bike - kal (spinning), is várja látogatóit.

www.goldsgym.hu
Fawa Sportközpontok
Fawa Sportközpontok
http://www.fawapolus.info/

Fawa Sportközpontok - Lurdy-ház, Pólus Center. Gyermek és felnőtt fitness, wellness, edzőterem, személyi edzők, aerobik, harcművészetek...

www.fawapolus.info
Edzés Online
Edzés Online
http://www.edzesonline.hu/edzesterv

Edzés Online - Edzéstervek, hírek, cikkek, edzéslista, fórum, klub, kalkulátorok.

www.edzesonline.hu
Edzésterv típusok
Edzésterv típusok
http://www.zsofiajakabffy.shp.hu/hpc/web.php?a=zsofiajakabffy&o=1140984515

Jakabffy Zsófia - Alapozó, tömegnövelő, szálkásító - zsírégető edzésterv, állóképesség fejlesztő, egészségmegőrző edzésterv, Rekreációs edzésterv, stresszcsökkentő edzésterv.

www.zsofiajakabffy.shp.hu
Ideál Női Fitness Stúdió
Ideál Női Fitness Stúdió
http://www.idealfittness.hu/

Az Ideál Női Mozgásstúdió a miénk: Nőké. Egymás között felszabadultan, gátlások nélkül mozoghatunk. A mozgásstúdiót és programjainkat ennek jegyében alakítottuk ki. A tánc, torna, a jóga, a thai chi és minden más sport bekötő utak, egy végtelen utazáshoz: Önmagunkhoz.

www.idealfittness.hu
Fit-Way Digitális Személyi tréner
Fit-Way Digitális Személyi tréner
http://www.fitway.hu/index.php

A virtuális személyi edző személyre szabott edzésprogramot készít figyelembe véve a nemet, életkort, edzettségi fokot, lehetőségeket és képességeket, sérüléseket stb. A program meghatározott időközönként megújul. A digitális tréner tudáshátterét Kiss Jenő testépítő világbajnok adta. Ingyenesen használható program!

www.fitway.hu
Aktívsport Webáruház
Aktívsport Webáruház
http://www.aktivsport.hu/

Többezer Játék és Sportszer közül választhat. Rendelés az ország egész területéről! Sportszer és felszerelés, Játékok, Ruházat és kiegészítő, Felszerelés és kiegészítő, szobakerékpárok, erősítő gépek, kondigépek, steppad.

www.aktivsport.hu
Győr - Flex Fitness Club
Győr - Flex Fitness Club
http://fitness.x06.hu/

Flex Fitness Club - Gyõr, Mészáros Lőrinc út. - Személyi edzések.

fitness.x06.hu
Astoria Fitness Center
Astoria Fitness Center
http://www.astoriafitness.hu/

Gépparkunk kiválasztásánál az Európában piacvezető Technogym és LifeFitness gépek mellett döntöttünk. A legnépszerűbb kardiógépekből - mindkét termünkben - több is Vendégeink rendelkezésére áll. Edzőtermeink felszereltsége és szakmai munkánk színvonalának elismeréseként kétszer nyertük el a "Best of Budapest" díjat kétezer Fitness-terem közül. Astoria Fitness Center - Bp. V. Károly krt. 4. és VII. ker. Dohány u.32.

www.astoriafitness.hu
Amazon Stúdió
Amazon Stúdió
http://www.amazonstudio.hu/

Az Amazon stúdió 2003 májusában nyitotta meg a kapuit a fittness lelkes nõi követõi elõtt. Az elmúlt években a növekvõ igények figyelembevételével folyamatosan bõvítettük termeinket és szolgáltatásainkat. A mai felfokozott tempójú világunkban egyre többen választják kikapcsolódás képpen a fitnesst. Adj lehetõséget Magadnak a szabadidõd egészséges eltöltésére! Három szinten, 320m²-en várjuk a kikapcsolódni vágyó vendégeinket. Professzionális géptermünk és 100 m²-es aerobik teremünk változatos óratípusokkal várja a sportolni vágyó hölgyeket. A gépteremben szakképzett csapatunk egyénileg segít céljaid elérésében személyre szabott edzéstervvel anélkül, hogy ez Neked plusz kiadást jelentene! A folyamatos edzésterv módosításokkal, életmódbeli- és táplálkozási tanácsokkal segítünk a várt eredmény elérésében és megtartásában. Cím: 1064. Rózsa u.97/b (Rózsa u. és Szondi u. sarok)

www.amazonstudio.hu
Oxygen Wellness Központ
Oxygen Wellness Központ
http://www.oxygenwellness.hu/

Aerobik, kardio, fitness, kinesis, spinning, wellness, játszóház, kozmetika, dietetika, masszázs, fodrászat, manikűr...

www.oxygenwellness.hu
Eger - Fit - Life Fitness
Eger - Fit - Life Fitness
http://www.hips.hu/

A Fit - Life Fitness edzőterem az egri Bitskey Aladár fedett uszoda emeletén működik. Bárki meggyőződhet róla, hogy Közép-Európa egyik legmodernebb edzőtermét keresi fel, ha ellátogat Egerbe. Teljes körű szolgáltatást nyújtanak versenyképes áron. Az adminisztrációt és a vendégforgalom kontrollálását korszerű számítógépes beléptető rendszer segíti. A vendégeket trénerek segítik a személyre szabott edzésprogram kidolgozásában és végrehajtásában.

www.hips.hu
Aréna Fitness Center
Aréna Fitness Center
http://www.arenafitness.hu/

Aerobic, Body Building, Személyi tréning, Squash, Hypoxitraining, Szolárium, Szauna, Spin bike, Jóga, Kangoo, Pilates, Hot Iron, Gerinctorna. Duna Plaza Bevásárlóközpont, Parkolóház V. emelet.

www.arenafitness.hu
Shop Builder - Kondigépek
Shop Builder - Kondigépek
http://shop.builder.hu/termekek.htm4?szulo=8&PHPSESSID=97cccbe8d8e82c8623b85 ...

Áruházunkban elsősorban otthoni használatra tervezett kondigépek és más sportszerek találhatók.

shop.builder.hu
Arnold Gold Sport
Arnold Gold Sport
http://www.arnoldgold.hu/

Arnold Gold Sport - Sportszergyártás, forgalmazás. Új Otthoni - Termi, Kondi és fitness, Akciók, Használt gépek, Tanácsadás, Lízing, Garancia, Házhoz szállítás.

www.arnoldgold.hu
Fitness Szaküzlet Online
Fitness Szaküzlet Online
http://www.fitneszszakuzlet.hu/

Szaktanácsadás, segítség az eszközválasztáshoz, Online rendelés utánvéttel, Házhozszállítás, Garancia, Szerviz, Edzés tanácsok, Fitnesztermek berendezése. Oldalunkon bemutatott termékeinket megvásárolhatja személyesen szaküzletünkben, ill. regisztráció és belépés után meg is rendelheti webáruházunkban, utánvéttel.

www.fitneszszakuzlet.hu
Andrea Mozgásstúdió
Andrea Mozgásstúdió
http://andreams.hu/

Fitness, aerobic, testépítés. Az Andrea Mozgásstúdió 20 éve megbízhatóan áll a sportkedvelők szolgálatában és ezen idő alatt rengeteg tapasztalatra, gyakorlatra tett szert a fitness világában. 1054 Budapest, Hold utca 29.

andreams.hu
Nyíregyháza - Fitness Gym Kondicionáló Terem
Nyíregyháza - Fitness Gym Kondicionáló Terem
http://fitnessgym.uw.hu/

Nyíregyháza Ungvár Sétány 23. A mai rohanó világban egyre fontosabb, hogy frissnek érezzük magunkat, hiszen így a mindennapi stresszes élet is elviselhetőbbé válik. Segíthetünk?

fitnessgym.uw.hu
Netkalmár fitness és kondigép webáruház
Netkalmár fitness és kondigép webáruház
http://www.akciosnet.hu/

A Netkalmár Kft. fitneszgép kínálatában megtalálhatók a Finnlo és a Hammer fitnesz és kondigépei. Ezeknek a termékeket a világszerte elismert TÜV minoségvizsgáló intézet vizsgálta be. Fitnesz és kondigépeink ergonómikus tervezésének köszönhetően az edzés nem csak hasznos, de egyben igazi élmény. A Finnlo fitness termékeinek, kondigépeinek formatervezése és kivitelezése garantálja, hogy bármilyen enteriőr méltó kiegészítői, így akár egy nappaliban is nyugodtan elhelyezhetők. Azok számára, akik fitnesz berendezésekben is a kedvező ár/értéket keresik, javasoljuk, hogy tekintsék meg a szintén német gyártmányú termékeinket.

www.akciosnet.hu
Az ideális edzésterv elkészítése
Az ideális edzésterv elkészítése
http://body.builder.hu/edz_terv.htm4

Ki ne szeretné, hogy minél könnyebben gyorsabban beteljesüljenek vágyai? Ki ne szeretne egy abszolút ideális edzéstervet. Mindegyikünk a lehető legcélravezetőbb utat keresi a sikerhez. Sok módszer létezik. Nekünk kell kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. A következőkben Fred Hatfield tanulmányából tehetünk szert olyan ismeretekre, amely lehetőség nyújt egy számunkra megfelelő edzésterv elkészítéséhez.

body.builder.hu
Buda Fitness
Buda Fitness
http://www.budafitness.hu/

Buda Fitness Tétény - Buda Fitness Lágymányos. Nálunk mindent megtalálsz ami az egészséges kikapcsolódásodhoz szükséges: fitnesz. aerobic, edzőterem, szolárium és még sorolhatnánk a lehetőségeket, amik rád várnak. Gyere...

www.budafitness.hu
Jump Fitness
Jump Fitness
http://www.jumpfitness.hu/

A 600m2 alapterületű terem erőssége a fitnesz részleg, amelyben különleges, az amerikai hadsereg által is tesztelt NAUTILUS géppark áll a vendégek rendelkezésére. A Nautilus gépeket testépítő-fitnesz szakemberek, valamint orvosok és mérnökök együttes munkával fejlesztették ki. A teremben képzett teremedzők, és egyéni igény esetén személyi edzők segítenek a személyre szabott edzésprogramok és étrend kialakításában. A jelentős géppark és az edzők szakértelme lehetővé teszi minden korosztály és súlycsoport számára kitûzött céljainak leghatékonyabb megvalósítását, legyen az akár fitnesz versenyre való felkészülés, testsúlycsökkentés, testsúlynövelés vagy "csak" egy fittebb, egészségesebb életmód kialakítása. Az aerobik órák különleges választéka igazi unikum a budapesti termek között. A terem nyitva tartása a legelfoglaltabbak számára is lehetővé teszi a rendszeres edzéseket.

www.jumpfitness.hu
Kondi sportbolt
Kondi sportbolt
http://www.kondisport.hu/

1996-ban nyitottuk első üzletünket, Pécsett a Citrom utcában, 20 m2-en. Fő tevékenységünk: Sportfelszerelések forgalmazása. Vállalkozásunk a fő hangsúlyt a sportot szerető lakossági vevőkörre, sportegyesületekre, iskolákra, fitness és egészségmegőrző centrumokra alapozza. Mára már több nagyobb cég is folyamatos partnerünk, Pécs és Pécs környéki iskolák, intézmények jelentős részét látjuk el sport és fitness termékekkel. Pécs Petőfi u. 68.

www.kondisport.hu
Euro Gym Fitness
Euro Gym Fitness
http://www.eurogym.hu/

Köszöntünk az Euro Gymben, Újpest szívében! Akár a kemény, nehéz edzést kedveled, akár a könnyedebb kikapcsolódást keresed, nálunk megtalálod hozzá a megfelelő eszközt. Az első pillanattól kezdve kedves kiszolgálással, professzionális gépekkel, segítőkész edzőkkel állunk rendelkezésedre, és mindent megteszünk azért, hogy a stresszes hétköznapokban felfrissülést nyújtsunk vendégeinknek.

www.eurogym.hu
Fitness Pro
Fitness Pro
http://fitnesspro.hu/

Techogym gépparkkal, Rebook referencia aerobic teremmel, magasan képzett, gyakorlott trénerekkel és komplex wellness szolgáltatásokkal szeretettel várunk minden kedves Vendéget! 1074 Rákóczi út 70-72. Az R70 irodaépület földszintjén

fitnesspro.hu
Mega Fitness
Mega Fitness
http://www.megafitness.hu/

A Mega Fitness Őrmezőn, az Igmándi utca 1-ben helyezkedik el, mintegy 700 négyzetméteren, kitűnő megközelítési lehetőséggel és tágas, ingyenes parkolóval. A kellemes környezet, a korszerű géppark, a szakértelem, kényelem mellett, nagy hangsúlyt fektettünk az itt dolgozók kiválasztására. Nálunk nem csak a legjobb szakembereket találhatja meg, hanem a legkedvesebbeket és legmosolygósabbakat is. Fontos szempont volt a csapat kiválasztásánál a munka- és emberszeretet. Budán, a XI. kerületben, Őrmezőn, az Igmándi u. 1-ben.

www.megafitness.hu
Vida Fitness Center
Vida Fitness Center
http://www.vidafitness.hu/

Cím: XI. Fehérvári út 87. III. em. Kaliforniai színvonal 1300 m2-en.

www.vidafitness.hu
Kamara Fitness
Kamara Fitness
http://www.kamarafitness.hu/

A város szívében található termünkről találsz itt információt, melynek valamely része vagy egésze, reméljük felkeltette az érdeklődésed és személyesen is felkeresel bennünket. Címünk: Budapest VII., Asbóth u. 20.

www.kamarafitness.hu
Atlas Sport
Atlas Sport
http://www.atlas-sport.hu/

Atlas Sport - Body & Fitness. Cégünk 1989. február 13-án alakult, fõként fitness termek berendezését szolgáló sporteszközök gyártásával foglalkozunk. 5700 Gyula, Sarkadi út 5.

www.atlas-sport.hu
Otthoni zsírégető edzésterv
Otthoni zsírégető edzésterv
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=83528

Nem feltétlenül kell a konditermi edzést választanod, hogy megszabadulj felesleges kilóidtól. Igaz, az otthoni testmozgáshoz nagyobb kitartásra van szükség, hiszen az edző és a többi mozogni vágyó hiánya miatt nagyobb a kísértés, hogy feladd, mielőtt eléred a kívánt eredményt. Ezekkel a gyakorlatokkal az otthontornázókban szeretnénk kedvet ébreszteni a rendszeres mozgáshoz.

www.blikk.hu
World Class
World Class
http://www.worldclass.hu/

Nemzetközi Fitness Hálózat. A World Class Európa egyik legnagyobb nemzetközi fitnesz láncolata, amely 3 szinten - World Class Health Academy, World Class Fitness Center és World Class Express formában - kínál minőségi szolgáltatásokat több mint 50 klubban Európában és a Közel-keleten. A World Class ideális hely az egészséges életmód gyakorlásához, üzleti és baráti kapcsolatok kialakításához. Klubunk a fenti szolgáltatásokon kívül masszázzsal, személyi edzéssel, szaunával és szoláriummal várja kedves vendégeit.

www.worldclass.hu
Zugló Sportcentrum
Zugló Sportcentrum
http://www.zuglosportcentrum.hu/

Kiemelkedő szolgáltatást nyújt Zugló és Budapest lakosságának.

www.zuglosportcentrum.hu
Vatera - Testépítés, fitness
Vatera - Testépítés, fitness
http://www.vatera.hu/sport_fitness_testepites_fitness_c2729.html

Vatera Online aukció - Testépítés, fitness, sport kategóriában.

www.vatera.hu
Gellért Fitness Stúdió
Gellért Fitness Stúdió
http://gellert-fittness.fw.hu/

Retro feelingű budai edzőterem a Műszaki Egyetem szomszédságában 1993 óta. Fitness, Wellness, Vitaminbár. A fogyni, karcsúsodni, izmosodni, erősödni szándékozóknak! 1111 Budapest, Budafoki út 17/A

gellert-fittness.fw.hu
Holiday Beach Budapest
Holiday Beach Budapest
http://www.holidaybeach.hu/

Holiday Beach Budapest **** - Fitness - Wellness & Conference Hotel. A több mint egyhektáros parkban fűtött élményfürdő, sport- és gyermekmedencék, fürdőház napozóterasszal és pool-bárral, szaunák, teniszpályák kaptak helyet. Szállodánk wellness-centruma a kikapcsolódás és megújulás számos lehetőségét kínálja: Fitnesz- és tornatermeinkben egyéni igények szerint szakemberek állítják össze az Ön edzésprogramját, beauty-farmunkon pedig vezető nemzetközi szépségápolási termékekkel dolgozó fodrászaink, kozmetikusaink és masszőreink hozzák Önt legjobb formájába.

www.holidaybeach.hu
Hammer
Hammer
http://www.hammer.de/

Hammer Sport AG - Fitness systems, boxing. Firmen-Homepage der Hammer AG. Innovative Fitnessgeräte. Multifunkcionális kondigépek, szobakerékpárok, sífutók, futópadok, taposók, evezők. Több mint 40 év gyártási tapasztalatával és német precizitással.

www.hammer.de
Arnold Gold - Sportszer gyártás
Arnold Gold - Sportszer gyártás
http://www.arnoldgold.hu/termekek

Arnold Gold - Sportszer gyártás és forgalmazás. Otthoni és konditermi fitnessgépek, kondigépek, edzőpadok, berendezések, box termékek...

www.arnoldgold.hu
Kettler
Kettler
http://www.kettler.net/

Kettler - Németország. Otthoni multifunkciós kondigépek, taposók, evezők, szobabiciklik, futópadok.

www.kettler.net
Oldal leírása
edzoterem.wyw.hu: Edzőterem katalógus. Edzőtermek Budapesten, és vidéken.
Gyűjteményünkben 217 válogatott edzőterem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 217 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29871