Top 40 legújabb link > Edzőterem - wyw.hu

Szponzorált linkek
Szobabiciklik olcsón
https://www.kerekparcity.hu/fitness-eszkozok/szobakerekpar

Imád biciklizni, éppen ezért a téli hónapokat valóságos kínszenvedésként éli meg? A szobabicikliknek hála a tekerés élményéről télen sem kell lemondania. Lakása kényelméből, egyszerűen válhat fittebbé. Nem kell munka után edzőterembe utaznia, nem kell drága fitness bérletet vásárolnia. A szobabicikli hosszútávú befektetés. Az eszköz által egész családja fittebbé válhat. A legfiatalabbtól kezdve a legidősebbig, mindenkinek javulhat kondíciója. A szobabiciklik hatékony és kényelmes edzést nyújtanak a család minden tagjának!

Szobabiciklik olcsón
Otthoni edzés módszerek-lehetőségek
http://www.protein4u.hu/edzes-otthon

Otthon edzés, magamnak a szabadságot adja mert privát az időbeosztás, és mozgást biztosít amikor szeretném. Akkor csinálom a, gyakorlatokat és így időt takarítok meg magam és családom számára. Tornáztathatjuk akármelyik testrészünket, hogy elérjük a vágyott alakot. Az akarattal megvan a edzés, és már csak az evési szokásainkat kell módosítani és a siker látható lesz.

Otthoni edzés módszerek-lehetőségek
EMS tréning - X-Body edzés Debrecen
http://www.xtremebody.hu/

X-BODY edzés Debrecen belvárosában, elektromos izomstimulációs személyi edzés. Alakformáló torna személyre szabott programmal. Kérjük kérjen időpontot és látogasson el fitnesz termünkbe. Akciós fitness bérlet árak, X-body próba edzés lehetősége első alkalommal. Várjuk szeretettel stúdiónkba!

EMS tréning - X-Body edzés Debrecen
Mozgásra fel Dunakeszin!
http://fitpontstudio.hu/

Dunakeszi-i edzőtermünkben összesen számos edzésforma közül választhatnak a mozogni vágyók. Az óvodai és iskolai képességfejlesztő tornától az időskori (senior) tornáig, minden korosztály számára van erőnléti és kardionális edzésünk.Személyi és csoportos edzések eggyaránt. Pár edzés forma ízelítőül: pilates, gerinctorna, trx, mozgásfejlesztő torna,fitcross,

Mozgásra fel Dunakeszin!
Force Now! cross-funkcionális sporteszközök
http://force-now.com

A Force Now! cross-funkcionális sporteszközök, edzőállomások, edzőkeretek, felfüggesztéses edzőhevederek, gyűrűk, súlyzók, francia- és olimpiai rudak, súlytárcsák, tömörgumi tárcsák, kettlebellek, medicinlabdák, mászókötél, ugrálókötél, húzódzkodó-, tolódzkodó állványok, erősember sporteszközök márkája. A Force Now! márkanévvel jelzett termékek köre folyamatosan bővül, az aktuális trendeknek, a sport fejlődésével szükségessé váló új eszközökkel szélesítjük termékpalettánkat.

Force Now! cross-funkcionális sporteszközök
Kondigépek, cross-funkcionális sporteszközök
http://megafit.hu

Cross-funkcionális edzőkeretek, tréningállomások, sporteszközök, súlyzók, rudak, tárcsák, súlyzóállványok, kettlebellek, felfüggesztéses edzőhevederek, lapsúlyos és tarcsasúlyos kondigépek, funkcionális trénerek, fekpadok, haspadok, has- és törzsizom-erősítő eszközök, erősember sporteszközök, egyéb fitneszfelszelések, sportszerek, mászó- és ugrálókötelek, medicinlabdák, jógalabdák, BOSU, szobakerékpárok forgalmazása webáruházon keresztül, illetve bemutatóteremben, ahol a legtöbb sportszer megtekinthető és ki is próbálható. A gépekhez kiszállítást, és sok esetben ingyenes összeszerelést is biztosítunk. Saját márkáink az m-tech kondigépek és a Force Now! cross-funkcionális és erősember sporteszközök.

Kondigépek, cross-funkcionális sporteszközök
Flabélos Miskolcon
http://www.flabelos-miskolc.com

Látogasson el miskolci flabélos stúdiónkba heti kétszer vagy háromszor hogy megváltoztassa életét! Az új flabélos vibrációs edzőgép használata könnyű, nem igényel különösebb erőfeszítést, mindemellett csupán alkalmanként 10 percet vesz el az idejéből. Ez a XXI. századi fitness gép egyben orvostechnikai eszköz is. Növeli a pulzust és az anyagcserét, segít megállítani a csonttömeg-vesztést, javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, valamint csökkenti a heveny és idült derékfájást. Használatát azoknak javasoljuk, akik fogyni szeretnének, vagy akik csupán a mindennapokban szeretnék fittebbnek, vidámabbnak érezni magukat.

Flabélos Miskolcon
MozgásTér
http://www.mozgaster.hu

2013-ban alapultunk meg, a Mozgástér ötlete 2012 Januárjában fogalmazódott meg egy sikeres sprinter atléta és több országot bejárt, montecarlói aranybohóc díjas artista agyában. Mindketten szabadsúlyos technikákkal foglalkozunk már régóta, és erre szerettünk volna egy iskolát alapítani, ahol a sportolni vágyók precíz szakmai kíséret mellett komoly eredményeket érhetnek el. Edzéseink az ismert TRX, G-FLEX, Boot-Camp, Talaj Akrobatika, Funkcionális Tréning és az egyre elterjedtebb Sittes Tréning. Edzéseink alapját a klasszikus torna gyakorlatok képezik. Edzettségtől kortól és nemtől függetlenül végezheti edzéstervünket bárki, hiszen mi a funkcionális(azaz a hétköznapi használatban használatos izmokat)képezzük, erősítjük. Ettől az edzéstől minőségi mozgást és versenyzői szintet fog elérni aki nálunk tanult. Célunk erős vázizomzat kialakítása és személyre szabott igények kielégítése. Napjainkban a társadalom 70%-a gerinc bántalmaktól szenved (pont ezért nem sportolnak semmit).

MozgásTér
Vital Force Kondigép
http://www.vital-force.hu/

Webáruházunk kínálatából szeretném kiemelni kiválló minőségű kondigépeinket, melyek, otthoni, edzőtermi, iskolai használatra egyaránt alkalmasak. Akár lapsúlyos vagy tárcsasúlyos kondigépre van szüksége, széles kínálattal állunk rendelkezésére.

Vital Force Kondigép
Futópad fittness áruház
http://www.futopad-shop.hu

A Futopad-shop.hu elsősorban futópad értékesítésével foglalkozik. A futópad praktikus, ha nem tud a szabadban futni, hisz így az időjárás viszontakságai nem befolyásolhatják, ha épp sportolni, edzeni vagy épp fogyni szeretni. Nálunk minőségi futópadokat talál, szakszerű szaktanácsadást biztosítunk, hogy Ön a legmegfelőbb futópadhoz jusson hozzá.

Futópad fittness áruház
Aquafitness órák Budapesten és környékén
http://www.vizifitness.hu/

Pál Szandra aquafitness oktató vagyok, Budapesten és környékén foglalkozom sekély és mélyvízi aquafitness oktatással. Ismerje meg az aquafitness kedvező hatásait, tájékozódjon az órák helyszínéről, időpontjairól!

Aquafitness órák Budapesten és környékén
Powerline edzőpad
http://langsport.hu/product/list/padok/powerline/

Minőségi, több funkciós edzőpadok széles választéka, a Lángsport webáruházában. Scott padok, tolódzkodók, húzódzkodók és sok más egyéb edzőpad közül lehet válogatni, kedvező árakon.

Powerline edzőpad
Nemzetközi Sportedző Akadémia
http://www.sporttraineracademy.com/

A Nemzetközi Sportedző Akadémia három magasabb szintű (OKJ) tanfolyama (személyi edzői emelt szintű, fitnesz oktató emelt szintű, küzdősport oktató emelt szintű) személyesen, ill. online is elvégezhető.

Nemzetközi Sportedző Akadémia
Flabélos Szalon, Pécs
http://flabelos.soterapiapecs.hu/

Pécsi flabélos stúdiónk minősített FLABéLOS partner, készülékünk alakformálásra, testedzésre, fogyásra, egészségmegőrzésre egyaránt használható.

Flabélos Szalon, Pécs
Gym City Budapest
http://www.gymcity.hu/

A GymCity-ről Légy részese növekvő, egészségtudatos közösségünknek! Próbáld ki a csoportos óráinkat? Gyere el hozzánk, ha szükséged van egy kis mozgásra vagy komolyan gondolkozol életmód változáson.

Gym City Budapest
Kettlebell kezdőknek
http://kettlebellbudapest.hu/

Budapesti edzőtermünkben lehetőséget nyújtunk a kettlebell edzés, smr system és primal move edzés, valamint fms teszt kipróbálására. Ha szeretnél búcsút inteni a deréktáji panaszoknak, és acél keménységű törzsizmokat szeretnél, válaszd a kettlebellt! Hatékonysága az egyszerűségében, vagyis a formájában rejlik, mely lehetővé teszi továbbá a súly láb közötti lendítését, ezáltal robbanékony és ballisztikus gyakorlatokat is lehet végezni vele. Az edzéseken főleg a mozgást gyakoroljuk, és a rosszul beidegződött mozgásmintákat korrigáljuk, éppen ezért akár rehabilitációra, illetve jövőbeli sérülések megelőzésére is kiváló. A gyakorlatok megfelelő kiválasztása, kombinálása és helyes kivitelezése mellett erős, gyors, és működőképes izomzat fejleszthető.

Kettlebell kezdőknek
Radó Attila személyi edző és táplálkozási tanácsadó
http://www.sportdieta.hu

Amennyiben kedvet kaptál az edzéshez, és szeretnél erősödni, lefogyni, izomtömeget növelni, vagy "csak" fittebben, egészségesebben élni, látogass el sportdiéta oldalamra. Személyi edzőként és táplálkozási szakértőként próbálok irányt mutatni az embereknek, hogy a helyes táplálkozással és sportolással, hogyan érhetik el és tarthatják meg ideális testsúlyukat. Az online elérhető kalória táblázat, edzésterv és diétás receptek segíteni fognak az új életmódot kialakításánál. Amennyiben pedig szükséged lenne egy személyi edzőre és annak tanácsaira, bátran keress fel, állok rendelkezésedre!

Radó Attila személyi edző és táplálkozási tanácsadó
Speedfitness Budapesten
http://speedfitnessbudapest.com/

Honlapunkon minden olyan információ megtalálható ami a Budapesten lévő speedfitness edzőtermünkel kapcsolatos. Brilliáns olcsó szállás Budapest szívében Az olcsó szállás Budapest szívében attól, hogy olcsó, még lehet kényelmes és adhat minőségi ellátást. A kívánságok egyértelműen abszolút az egyénektől függnek, minden emberenek más elképzelése van arról, hogy egy olcsóbb hotelnak milyen színvonalú ellátást kell nyújtania, milyen igényeknek kell megfelelnie. Éppen ezért nagyon fontos, hogy mielőtt kiválasztunk egy szállást részletesen informálódjunk és győződjünk meg arról, hogy az aktuális szálloda megfelel az elvárásainknak. A kevesebb szobával rendelkező hotelek, panziók egyre híresebbek, mivel egyre színvonalasabb szolgáltatásokat nyújtanak, jelentősen alacsonyabb áron.

Speedfitness Budapesten
Személyi Edző Blog - személyi edzés Budapesten, tanácsadás országosan
http://www.szemelyiedzoblog.hu

A Célok helyett szeresd meg magát a Törekvést! A Cél máris közelebb került! Miért bíznád magad a véletlenre, bizonytalan információkra, ha a testedről, az egészségedről van szó? Az edzés és a táplálkozás módja segítheti vagy akár hátráltathatja is céljaink elérését, legyen szó fogyókúráról, izomtömeg növelésről, állóképesség fejlesztéséről vagy akár az egészség megőrzéséről. Szakújságíróként naprakész információkkal tudom kiegészíteni azt a komplex tudást, melyet tanulmányaim során szereztem. A Blogoldalamon az unalmas sablonoktól eltérő, őszinte cikkeket olvashatsz!

Személyi Edző Blog - személyi edzés Budapesten, tanácsadás országosan
Serák Csaba, személyi edző, Gymstick és TRX oktató
http://www.serakcsaba.hu

Az ember lételeme a mozgás, nélküle nem élhetünk teljes életet. A személyi edzés számomra nemcsak hivatás, hanem szenvedély. A mozgás szeretete mindig is ott volt az első helyen az életemben. Szeretném, ha vendégeim a sportban és az edzésben folyamatosan örömüket lelnék, a közösen elért sikerekből erőt merítenének ahhoz, hogy levezessék a mindennapok feszültségét és élhetőbbé tegyék életüket. Én ehhez megadok minden szakmai segítséget vendégeimnek. Edzéstervek kidolgozása, táplálkozási tanácsok, életmód tanácsadás. Biztos lehetsz abban, hogy a bemelegítés első percétől kezdve, a súlyzós illetve kardió tréningen keresztül, egészen a levezetés-nyújtás befejezéséig személyre szabottan szakember irányítása alatt fogsz dolgozni!

Serák Csaba, személyi edző, Gymstick és TRX oktató
Fitness Online - Kondigép
http://fitness-online.hu

Professzionális kondigép kedvező áron a Fitness online kondigép webáruházban. Szakértő kollégáink telefonon vagy akár személyesen bemutatótermünkben, illetve telefonon segítenek kiválasztani a megfelelő kondigépet. A megrendelt termékeket az ország egész területén akár ingyenesen házhoz szállítjuk. Ha kondigép vásárláson gondolkozik a fitness-online a megfelelő választás.

Fitness Online - Kondigép
TopForma speedfitness - 13. kerület
http://www.speedfitness-13.hu/

Testnevelési Főiskolát végzett edzőink tudják, mire van a testednek szüksége. Ha eleged van a hagyományos edzőtermekből és edzésformákból, ha kevés az időd, akkor itt a helyed! Exkluzív, barátságos környezet. Segítünk céljaid elérésében (alakformálás, cellulit kezelés, rehabilitáció, súlycsökkentés). Speedfitness stúdió a 13. kerületben, az Árpád hídnál. Ha kipróbálod, elhiszed!

TopForma speedfitness - 13. kerület
Szobakerékpár
http://www.fitness-index.hu/szobakerekpar

Mióta van otthon szobakerékpár, a szobabiciklizés lett a legegészségesebb néha egésznapos elfoglaltságom. Sokat gondolkoztam rajta, hogy lehetnék fittebb. A munka beosztásom nem hagyja, hogy hetente többször eljárhassak mozogni. A edzőtermek nyitvatartási ideje igen hosszú, nekem inkább kényelmesebbnek tűnt az otthon végzett edzés. Kijelenthetem, hogy együtt végzem az otthoni pihenést az edzéssel. Gond nélkül tekerem le a napi szénhidrát mennyiséget azalatt az idő alatt, míg sül a ebéd a tűzhelyben. Összehoztam magamnak olyan időbeosztást, mely lehetővé teszi nekem a sportolást, hála a szobabiciklinek. A szobabicikli könnyen elpakolható és csekély helyet foglal, ezért nincs útban a házban. A szobabicikli lett a legkedveltebb gépem otthon, ráadásul beszerezni is gyors és egyszerű volt, hála az online webáruháznak.

Szobakerékpár
Twins - King - Booster küzdősport webáruház
http://twins.hu/

Webáruházunkban a legjobb minőségű prémium thai márkák mellett (Twins, King, Booster ) egyéb küzdősport márkák termékkínálatát is megtalálja. A boxzsákok és sípcsontvédők mellett mindent megtalál amire a thai boksz során szüksége lehet. Ezenkívül kickbox és egyéb küzdősport felszerelések óriási választékával állunk rendelkezésre. Pao, haspajzs, póló, thai nadrág, ring, bandázs, ágyékvédő, bokagumi, térdvédő, fejvédő, testpajzs, box cipő olcsón.

Twins - King - Booster küzdősport webáruház
Scitec sport-étrendkiegészítő webshop
http://www.scitecwebshop.hu

Ha nap mint nap lejársz az edzőterembe, de az eredmények mégse úgy jönnek ahogy azt vártad, válaszd a Scitec sport-étrendkiegészítőket, melyek megoldást nyújtanak, ha testedet eredményesen szeretnéd formálni. A Scitec Európa vezető márkája, mely 20 éve kínálja a Scitec professzionális termékeket a legszélesebb választékban. A Scitec neve garancia a megbízható minőségre. A Scitec Webshopban Scitec, Scitec essentials, Full force és Superwell termékeket vásárolhat raktárról, melyeket akár 1 napos szállítási idővel kiszállítunk Önnek. Folymatos scitec akció a scitecwebshop.hu webáruházban! Scitec, ha valódi társat szeretnél a testépítésben!

Scitec sport-étrendkiegészítő webshop
Biopeptid.eu
http://biopeptid.eu

Az öregedés nem visszafordítható, állítják sokan, de a tudomány erre is megoldást kínál. Így ebbe a nem nyugodott bele Khavinson professzor, és 2010.-ben Nobel-díjra is jelöltél. A világon először Ő állított elő peptideket természetes úton.A peptidek egyedülállóan hatékonyon egészség megőrző, egészségjavító hatását a szakértők se vitatják. Tekintse meg weboldalunkat. Ez egy teljesen új dolog, mely az eredményeknek hála iszonyatos tempóban terjed.

Biopeptid.eu
Budapesti edzőtermek
http://www.fitness-terem.info/budapest/

Budapesti edzőterem adatbázis. Több, mint kétszáz budapesti edzőterem, konditerem és fitneszklub elérhetőségei, nyitva tartása és egyéb információk.

Budapesti edzőtermek
boxterem.hu
http://www.boxterem.hu

Edzések Zuglói Kick-Box Klub (KICKBOX) Edzések: Hétfő-Szerda-Péntek 19.00-21.00 h Edző: Gyoroki László 1. Dan ( tel: 06/20-219-3477 ) Ajánlott korosztály: 12 éves kortól http://www.facebook.com/zuglokickbox http://kickboxzuglo.hu - BoxAkadémia Ökölvívás Magas Szinten (BOX) Edzések: Hétfő- Szerda-Péntek 8.30-10.00 h Edző: Kathi Attila ( tel: 06/30-970-3725 ) http://www.facebook.com/profile.php?id=100001471700621 - KickBoxAkadémia (KICKBOX) Edzések: Hétfő- Szerda-Péntek 17.30-19.00 h Edző: Szabó Árpád (Pumi) ( tel: 06/20-941-9311 ) Ajánlott korosztály: felnőtt http://www.facebook.com/profile.php?id=100001471700621

boxterem.hu
250 edzőterem térképes keresője
http://sportpiac.hu/mit-hol/fitnessterem/

Edzőtermek, fitness termek, klubok, squash pályák. Keress edzőtermet a közeledben! Edzőterem leírása, árlista, elérhetőség, térkép!

250 edzőterem térképes keresője
Whey-protein.hu - body building & fitness webáruház
http://www.whey-protein.hu

A legnépszerűbb body building & fitness táplálékkiegészítők szuper árakon! Áruházunkban több mint 15 gyártó termékeit vásárolhatod meg, gyors kiszállítással készletről! Vásárolj Online a Whey-Protein Body building & Fitness Webáruházban. Rendelés mindig szuper kedvezményes áron! Vásárolj most hihetetlen olcsón webáruházunkban azonnal raktárról. Gyors kiszállítás 1-2nap az ország egész területére.

Whey-protein.hu - body building & fitness webáruház
Speedfitness
http://pezofit.hu/speedfitness/

Hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak felel meg. Extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást elérjük, így az időhiányban szenvedőknek is ideális sport.

Speedfitness
Rendkívül hatékony új edzés technika - Speedfitness
http://idolfitness.hu/speedfitness-arak-akciok/

Milyen szolgáltatásokat kap a speedfitness áráért? 2011-ben Minden 10 alkalmas bérlet után 3 cellulit kezelésre jogosult, valamint személyes tanácsokat kap az edzéshez. Amennyiben pamutruhát bérel, úgy minden tréning után kimossák és fertőtlenítik ruháját, hogy az összes tréning alatt maximális kényelemmel formálhassa alakját! A speedfitnes árak tartalmazzák az edzés előtti energiaitalt, mivel fontos, hogy energikusan kezdhessen neki a tréningnek, valamint az edzés utáni fehérje shake is biztosítva van Önnek, hogy teste mihamarabb feltölthesse izomzatát fehérjével, hogy még gyorsabban és effektívebben formálódjon alakja. További információkért tekintse meg aktuális speed fitness árakat, az aktuális akciókat!

Rendkívül hatékony új edzés technika - Speedfitness
Pilates mesterkurzus - Cross Body Edzésmódszerrel
http://www.e-negyzet.hu/index.php?cat=cross-body-trening&page=cross-body-trening

A képzés sokkal több, mint egy pilates edzői oktatás, az új irányzatokat és mozgásformákat is bemutatjuk. Ezáltal tudjuk biztosítani a leendő oktatóink számára, hogy valóban újdonságokat, újszerű elemeket mutassanak be óráikon. A folyamatos megújulásnak köszönhetően fenntartani, sőt bővíteni tudják a klientúrát, hiszen az órák nem lesznek sablonosak vagy bármelyik oktató által bemutathatóak. A Cross Body egy olyan új edzésmódszer, amelynek alapját a hagyományos sportági elvek képezik (torna, gimnasztika, pilates, jóga, cardio edzések), és a legújabb amerikai mozgás irányzatok ötvözete színesíti az edzésmódszert (Ballecore, YogaPilates, CardioLates, CardioBarre, Pilates eszközös köredzések). A mozgásformák összességéből jött létre a CROSS BODY edzésmódszer tréning, amelynek célja a teljes test megmozgatása, folyamatos zsírégető pulzusszám megtartásával.

Pilates mesterkurzus - Cross Body Edzésmódszerrel
Pilates edzői képzés
http://pilates-gyogytorna.hu/kepzes/mit-jelent-a-cross-body-method/

Akkreditált intézményünk pilates edzői képzést indított. Nem csupán a klasszikus pilatest és annak alapjait ismerik meg a hallgatók a képzésen. Anatómiai ismeretek mellett a legújabb nemzetközi irányvonalakra is felhívjuk a figyelmet, sőt a pilates és új sportágak vegyítésével új típusú óraformákat tanulunk, így igen szélesebb ismeretekkel gazdagodnak. A képzés vizsgával zárul, amelynek sikeres elvégzése esetén hivatalos felnőttképzési tanúsítványt állítunk ki.

Pilates edzői képzés
Cross Body Pilates Központ
http://pilates-gyogytorna.hu/pilates/

A pilates torna a karcsú, hosszanti izomzat kialakításában segít, valamint a mozgásformának köszönhetően gyorsul az anyagcsere is. Rendszeres pilates tornával jelentősen fejlődik a testtudat és javult az egyensúlyi és koordinációs készség is. Nem mellékes hatása a mentális fittség is, hiszen az edzések kitűnő alkalmat adnak a stressz csökkentésére is. Budai pilates stúdiónkba Magyarországon egyedülálló óraformákkal várjuk a látogatóinkat, ugyanis a klasszikus talaj pilates órák mellett olyan új mozgásformákat is kínálunk, ahol a pilatest egyesítettünk egy másik sportág gyakorlataival. Ilyen a cardio pilates óra, vagy a jógával, balettel színesített óránk. Gépes pilates óráink közül az orbit és a springboard jelent újdonságot és kihívást a haladók számára is.

Cross Body Pilates Központ
Immunrendszer.com - az egészségbolt
http://www.immunrendszer.com

Immunrendszer.com internetes táplálékkiegészítő bolt. Célunk a vásárlóink egészségének elősegítése. Szívesen válaszolunk a kérdéseikre, és természetesen kedvező áron, akár ingyenes kiszállítással rendelhet tőlünk. Magyarországon az egyik legnagyob választék. Több ezer termék, megfelelően kategorizálva.

Immunrendszer.com - az egészségbolt
Aerobic óra
http://www.ildeefitness.hu/

Mi az, ami igazán fontos? Aminek Rólad kell szólnia! EGÉSZSÉG! Ez már kiinduló pont lehet bármihez: jó közérzet, kiegyensúlyozottság, bomba forma, magabiztosság, biztonság, harmónia..stb. Sok mindent tudunk tenni egészségünk megőrzése érdekében, ebben segítek Neked! Amiket garantáltan megszeretettek Veled, mozgás: szabadtéren, teremben; kardio, erősítés, nyújtás, aerobik, gerinctorna, kerékpár, úszás, kocogás, cross fit, tenisz, görkorcsolya, egészségtudatos táplálkozás, pozitív gondolkodás. Fitness óráim mindig jó hangulatban telnek, amelyek után a lányok (vagy akár fiúk is) szinte újjászületnek, és alig várják, hogy ismét együtt tombolhassunk 60 percen keresztül. A csoportos órák mellett a személyi edzés is fontos számomra. Egy újfajta szemléletet szeretnék átadni mindenkinek, aki úgy dönt, hogy a bizalmába fogad, és vállalja az általam irányított és kontrollált edzéseket. Mindent átadok, amire engem megtanított a sport: kitartást, alázatot, türelmet és akaraterőt.

Aerobic óra
Fittbike spinning Pécs
http://fittbike.hu/

A Spinning program egy szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning. Megalkotója Johnny G világhírű amerikai kerékpárversenyző, aki a Spinning oktatási programmal folyamatosan magas színvonalat biztosít. A tréning a programhoz kifejlesztett eszközön, az ún. Johnny G SpinnerR teremkerékpáron zajlik. Az egyik legkiválóbb kardió edzésprogram. A spinning programot bármilyen edzettségi szint esetén alkalmazni lehet. Elkezdheti bárki kortól, nemtől, illetve előképzettségi szinttől függetlenül. Alkalmas sportsérülések utáni rehabilitációra, kihagyott időszak utáni állóképesség fejlesztésére, vagy akár versenyek előtti alapozásra. Azok is űzhetik, akiknek eddig nem volt lehetőségük más szabadidős sportot választani (alkatuk, koruk, sérülésük, ill. egyéb problémák miatt). Nem tiltott újdonsült anyukák részére sem. Mindenki tekerhet, akinek ülő helyzetben leér a lába a pedálra!Az is spinningelhet, aki a valóságban nem is tud biciklizni!

Fittbike spinning Pécs
FitBuilder Testépítő Webáruház
http://fitbuilder.hu

Kényelmesen és mindig jó áron vásárolhatsz fitness webáruházunkban. Hűségedet levásárolható pontokkal jutalmazzuk, ráadásul ha rendszeres vásárlónk vagy, tagja lehetsz a FitBuilder TEAM-nek, amivel további kedvezményekben részesülsz. A Magyarországon kapható összes komolyabb táplálékkiegészítőt gyártó és forgalmazó céggel kapcsolatban állunk: Biotech, SciTech, Twinlab, Peak, MuscleTech, Gaspari, Dymatize, BSN, MHP, Labrada, stb… sorolhatnánk a végtelenségig. Oldalunkon minden nap újabb és újabb érdekes cikkek jelennek meg a fitness és testépítés világából. Eddz keményen, táplálkozz helyesen. Építsd a tested a FitBuilder segítségével.

FitBuilder Testépítő Webáruház
Infraszauna használata alakformálásra
http://www.infraszauna.me/infraszauna-hasznalata

Alakformáláshoz használjon infraszaunát! Látogasson el oldalunkra és ismerje meg gyakorlati tippjeinket: Mikor és mennyi ideig célszerű infraszaunázni, mennyit együnk vagy igyunk az alakformáló kúra közben. Terhesség utáni időszakban különösen ajánlott egy ilyen kúra, sokat segíthet a megnyúlt bőr regenerációjában és annak feszesítésében.

Infraszauna használata alakformálásra
Hirdetések
Oldal leírása
edzoterem.wyw.hu: Edzőterem katalógus. Edzőtermek Budapesten, és vidéken.
Gyűjteményünkben 213 válogatott edzőterem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 213 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29538