A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Edzőterem - wyw.hu

Tartalom:

edzoterem.wyw.hu

A Pilates-módszer
A Pilates-módszer
http://www.mozgasstudio.hu/pilates.php

Pilates módszere merőben eltér a hagyományos edzésformáktól. Olyan testrészeket is megmozgat, melyeket más edzések alkalmával csupán nagy nehézségek árán lehet erősíteni, formálni. Kíméli a gerincet, s nemtől, kortól függetlenül mindenki számára hasznos segítséget jelent. A Pilates-torna lényegét a speciálisan felépített gyakorlat-sorozatok adják, melyek az egész izomzat egyenletes és harmonikus erősítését, illetve a tudatos mozgáskultúra, egyfajta testtudat kialakítását célozzák.

www.mozgasstudio.hu
A tökéletes síelőlészítés
A tökéletes síelőlészítés
http://www.mozgasvilag.hu/hir/szlajdolj-keszulj-a-sielesre-slide-dal

A síoktatás igen fontos részét képzi a síelőkészítés. SLIDE az egyetlen, amely tökéletesen reprodukálja az igazi jeges, havas, csúszos közeget úgy, hogy az emeber minden pillanatát még élvezi is.

www.mozgasvilag.hu
Aerobic óra
Aerobic óra
http://www.ildeefitness.hu/

Mi az, ami igazán fontos? Aminek Rólad kell szólnia! EGÉSZSÉG! Ez már kiinduló pont lehet bármihez: jó közérzet, kiegyensúlyozottság, bomba forma, magabiztosság, biztonság, harmónia..stb. Sok mindent tudunk tenni egészségünk megőrzése érdekében, ebben segítek Neked! Amiket garantáltan megszeretettek Veled, mozgás: szabadtéren, teremben; kardio, erősítés, nyújtás, aerobik, gerinctorna, kerékpár, úszás, kocogás, cross fit, tenisz, görkorcsolya, egészségtudatos táplálkozás, pozitív gondolkodás. Fitness óráim mindig jó hangulatban telnek, amelyek után a lányok (vagy akár fiúk is) szinte újjászületnek, és alig várják, hogy ismét együtt tombolhassunk 60 percen keresztül. A csoportos órák mellett a személyi edzés is fontos számomra. Egy újfajta szemléletet szeretnék átadni mindenkinek, aki úgy dönt, hogy a bizalmába fogad, és vállalja az általam irányított és kontrollált edzéseket. Mindent átadok, amire engem megtanított a sport: kitartást, alázatot, türelmet és akaraterőt.

www.ildeefitness.hu
Aktív Fitness Club - Monor
Aktív Fitness Club - Monor
http://aktivfitnessclub.lapunk.hu/

Akár aerobicozni ,vagy cardiozni szeretnél, akár gépekkel, vagy szabadsúlyokkal edzeni nállunk a hozzád leginkább illő edzéstervet állíthatod őssze.

aktivfitnessclub.lapunk.hu
Aktívsport Webáruház
Aktívsport Webáruház
http://www.aktivsport.hu/

Többezer Játék és Sportszer közül választhat. Rendelés az ország egész területéről! Sportszer és felszerelés, Játékok, Ruházat és kiegészítő, Felszerelés és kiegészítő, szobakerékpárok, erősítő gépek, kondigépek, steppad.

www.aktivsport.hu
Alakformálás infraszauna használatával
Alakformálás infraszauna használatával
http://www.infraszauna.org

Egészséges, méregtelenít, kisimítja a ráncokat, kényelmes fogyókúra, alternatív gyógyító hatás, és még számtalan előnyöket hordoz egy infraszauna. Nézzen körül termékeink között, és megtalálja álmai szaunáját.

www.infraszauna.org
Alakformálás Nórával
Alakformálás Nórával
http://www.pilates.lapunk.hu/

Pilates, callanetics, gerinctorna, baba-mama torna Budapesten, a Deák térnél. Reggeli és délelőtti foglalkozások.

www.pilates.lapunk.hu
Amazon Stúdió
Amazon Stúdió
http://www.amazonstudio.hu/

Az Amazon stúdió 2003 májusában nyitotta meg a kapuit a fittness lelkes nõi követõi elõtt. Az elmúlt években a növekvõ igények figyelembevételével folyamatosan bõvítettük termeinket és szolgáltatásainkat. A mai felfokozott tempójú világunkban egyre többen választják kikapcsolódás képpen a fitnesst. Adj lehetõséget Magadnak a szabadidõd egészséges eltöltésére! Három szinten, 320m²-en várjuk a kikapcsolódni vágyó vendégeinket. Professzionális géptermünk és 100 m²-es aerobik teremünk változatos óratípusokkal várja a sportolni vágyó hölgyeket. A gépteremben szakképzett csapatunk egyénileg segít céljaid elérésében személyre szabott edzéstervvel anélkül, hogy ez Neked plusz kiadást jelentene! A folyamatos edzésterv módosításokkal, életmódbeli- és táplálkozási tanácsokkal segítünk a várt eredmény elérésében és megtartásában. Cím: 1064. Rózsa u.97/b (Rózsa u. és Szondi u. sarok)

www.amazonstudio.hu
Andrea Mozgásstúdió
Andrea Mozgásstúdió
http://andreams.hu/

Fitness, aerobic, testépítés. Az Andrea Mozgásstúdió 20 éve megbízhatóan áll a sportkedvelők szolgálatában és ezen idő alatt rengeteg tapasztalatra, gyakorlatra tett szert a fitness világában. 1054 Budapest, Hold utca 29.

andreams.hu
Aquafitness - Vízitorna
Aquafitness - Vízitorna
http://aquafitness.extra.hu/vizitorna.htm

Olyan kondicionáló torna, amelyet erre a célra kifejlesztett speciális eszközökkel végzünk a vízben. A vízigimnasztikát úszástudás nélkül, kortól, nemtõl és testsúlytól függetlenül bárki csinálhatja, mert a gyakorlatok mindenki számára könnyen elsajátíthatóak. Az aquafitness hatékony módszer arra, hogy megszabaduljon a mindennapi feszültségtõl, az izomhúzódásoktól és a felesleges kilóktól! Kispesti Uszoda Budapest, XIX., Simonyi Zs. u. 31.

aquafitness.extra.hu
Aquafitness órák Budapesten és környékén
Aquafitness órák Budapesten és környékén
http://www.vizifitness.hu/

Pál Szandra aquafitness oktató vagyok, Budapesten és környékén foglalkozom sekély és mélyvízi aquafitness oktatással. Ismerje meg az aquafitness kedvező hatásait, tájékozódjon az órák helyszínéről, időpontjairól!

www.vizifitness.hu
Aréna Fitness Center
Aréna Fitness Center
http://www.arenafitness.hu/

Aerobic, Body Building, Személyi tréning, Squash, Hypoxitraining, Szolárium, Szauna, Spin bike, Jóga, Kangoo, Pilates, Hot Iron, Gerinctorna. Duna Plaza Bevásárlóközpont, Parkolóház V. emelet.

www.arenafitness.hu
Arnold Gold - Sportszer gyártás
Arnold Gold - Sportszer gyártás
http://www.arnoldgold.hu/termekek

Arnold Gold - Sportszer gyártás és forgalmazás. Otthoni és konditermi fitnessgépek, kondigépek, edzőpadok, berendezések, box termékek...

www.arnoldgold.hu
Arnold Gold Sport
Arnold Gold Sport
http://www.arnoldgold.hu/

Arnold Gold Sport - Sportszergyártás, forgalmazás. Új Otthoni - Termi, Kondi és fitness, Akciók, Használt gépek, Tanácsadás, Lízing, Garancia, Házhoz szállítás.

www.arnoldgold.hu
Arnold Gym Sportcentrum
Arnold Gym Sportcentrum
http://www.arnoldgym.hu/

Az Arnold Gym Sportcentrum a hét minden napján várja Önt! 1037 Budapest, Szépvölgyi út 15. Fitness, wellness szolgáltatások, személyi edzés, büfé.

www.arnoldgym.hu
Astoria Fitness Center
Astoria Fitness Center
http://www.astoriafitness.hu/

Gépparkunk kiválasztásánál az Európában piacvezető Technogym és LifeFitness gépek mellett döntöttünk. A legnépszerűbb kardiógépekből - mindkét termünkben - több is Vendégeink rendelkezésére áll. Edzőtermeink felszereltsége és szakmai munkánk színvonalának elismeréseként kétszer nyertük el a "Best of Budapest" díjat kétezer Fitness-terem közül. Astoria Fitness Center - Bp. V. Károly krt. 4. és VII. ker. Dohány u.32.

www.astoriafitness.hu
Atelier pilates műhely a 3. kerületben, aKolosy tértől 2 percre
Atelier pilates műhely a 3. kerületben, aKolosy tértől 2 percre
http://www.pilatesmuhely.hu

Az Atelier Pilates Egészségműhely Budapesten, Óbuda szívében, a Kolosy tértől 2 percre várja önt. A Pilates edzésmódszer a folyamatos koncentrációnak köszönhetően megtanít a tudatos légzésre és mozgáskoordinációra. Torna közben a test központja, tehát a hasizmok és a gerincágyéki mély hátizmok 50-70%-os megfeszített állapotban vannak, ezáltal a törzs egésze, és főleg a gerincoszlop erősödik. A rendszeres pilates órák hatására nő a fehér izomrostok száma, és ezzel gyorsul az anyagcsere is. Az eredmény pedig szálkás, karcsú test, amely akár már 3 hónap múltán is megmutatkozik. Óráinkon különös figyelmet fordítunk arra, hogy ön korának, fizikai erőnlétének, múltbéli sérüléseinek és életmódjából adódó egyéni sajátosságainak megfelelően sportoljon és érjen el eredményeket.

www.pilatesmuhely.hu
Atlas Sport
Atlas Sport
http://www.atlas-sport.hu/

Atlas Sport - Body & Fitness. Cégünk 1989. február 13-án alakult, fõként fitness termek berendezését szolgáló sporteszközök gyártásával foglalkozunk. 5700 Gyula, Sarkadi út 5.

www.atlas-sport.hu
Attitűd Mozgásstúdió
Attitűd Mozgásstúdió
http://www.mozgasstudio.hu/

Női mozgásstúdiónkat 2000 novemberében nyitottuk meg a belváros közepén. Célunk az volt, hogy hölgyvendégeink családias környezetben, kortól függetlenül, gátlásaikat levetkőzve sajátítsák el a szelíd mozgás alapjait. Balettos múlttal rendelkező testvérpárként arra törekszünk, hogy a hozzánk fordulóknak segítsünk az alakformálásban, a jó közérzet kialakításában és az optimális testsúly elérésében, megtartásában. Budapest V.ker. Városház u. 14. II. em. 1/A

www.mozgasstudio.hu
Az ideális edzésterv elkészítése
Az ideális edzésterv elkészítése
http://body.builder.hu/edz_terv.htm4

Ki ne szeretné, hogy minél könnyebben gyorsabban beteljesüljenek vágyai? Ki ne szeretne egy abszolút ideális edzéstervet. Mindegyikünk a lehető legcélravezetőbb utat keresi a sikerhez. Sok módszer létezik. Nekünk kell kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. A következőkben Fred Hatfield tanulmányából tehetünk szert olyan ismeretekre, amely lehetőség nyújt egy számunkra megfelelő edzésterv elkészítéséhez.

body.builder.hu
Az intelligens testedzés
Az intelligens testedzés
http://www.origo.hu/noilapozo/eletmod/20040816azintelligens.html

Hallottál már terápiás fitneszmódszerről? Az újdonság, melyet te is kipróbálhaszt, anatómiai alapokon nyugvó, alakformáló és testtartásjavító edzésprogram. A program a Callanetics továbbfejlesztéseként a svájci Benita Cantieni nevéhez fűződik. Kelet-Európában jelenleg csak Magyarországon sajátítható el.

www.origo.hu
Oldal leírása
edzoterem.wyw.hu: Edzőterem katalógus. Edzőtermek Budapesten, és vidéken.
Gyűjteményünkben 217 válogatott edzőterem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 217 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29871