Oktatás, képzés > Edzőterem - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatás, képzés > 10 weboldal. Kategória leírása:

edzoterem.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Fitness Company
http://edzokepzes.hu/

Európa legnagyobb fitness és aerobik iskolája. Legyen a hobbid a hivatásod. A Fitness Company célja, hogy kiválóan felkészült edzőket neveljen ki, akik a fitness stúdiókban, tornatermekben és iskolákban széles tömegekkel szerettetik meg az aerobikot és a rendszeres testmozgást.

Fitness Company
IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés
http://www.ifbboktatas.hu/

Mindenkinek elérkezik az életében egy pillanat, amikor döntenie kell, hogy belefog valami újba, vagy feljebb lép egy következő -akár a legmagasabb- lépcsőfokra, ezzel teljesebbé téve az életét és munkáját. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani.

IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés
Fitness Trade
http://www.fitness-trade.hu/

Cégünk a FITNESS TRADE, Warex Kft. kizárólag a kondicionáláshoz, fitnesshez, wellnesshez kapcsolódó termékeket forgalmaz és gyárt. Szaktanácsadás, tanfolyamok.

Fitness Trade
Stott Pilates Oktatóképzés
http://pilatesplus.hu/oktatokepzes/

A Stott Pilates® képzés részeként folyamatosan tartunk oktatóképző-tanfolyamokat Mélykuti Krisztián és Bokor Zsuzsanna (a Pilates Balance Stúdió mestertanára) vezetésével. Tanfolyamaink magyar és angol nyelven, egész évben folyamatosan indulnak. A képzés szintenként megszakítható, és sikeres vizsga után az adott szintű diploma megszerezhető. A kurzusokat egymás után elvégezve azonban a vizsgát elég a képzés végén lerakni.

Stott Pilates Oktatóképzés
Magyar Fitness Szövetség
http://www.fitness-szovetseg.hu/modules.php?name=news&file=index

Magyar Fitness Szövetség Online. A nemzetközi fitnesz szövetség hivatalos tagszervezete.

Magyar Fitness Szövetség
Pilates edzői képzés
http://pilates-gyogytorna.hu/kepzes/mit-jelent-a-cross-body-method/

Akkreditált intézményünk pilates edzői képzést indított. Nem csupán a klasszikus pilatest és annak alapjait ismerik meg a hallgatók a képzésen. Anatómiai ismeretek mellett a legújabb nemzetközi irányvonalakra is felhívjuk a figyelmet, sőt a pilates és új sportágak vegyítésével új típusú óraformákat tanulunk, így igen szélesebb ismeretekkel gazdagodnak. A képzés vizsgával zárul, amelynek sikeres elvégzése esetén hivatalos felnőttképzési tanúsítványt állítunk ki.

Pilates edzői képzés
oklevél.hu
http://www.oklevel.hu/index.php?muv=3&akt=nez&o_akt=fo&kepzes_ID=1733

OKJ-s + IFAA Aerobik sportoktatói tanfolyam, szakképzés. Szükséges előképzettség: báremilyen középfokú végzettség.

oklevél.hu
Pilates mesterkurzus - Cross Body Edzésmódszerrel
http://www.e-negyzet.hu/index.php?cat=cross-body-trening&page=cross-body-trening

A képzés sokkal több, mint egy pilates edzői oktatás, az új irányzatokat és mozgásformákat is bemutatjuk. Ezáltal tudjuk biztosítani a leendő oktatóink számára, hogy valóban újdonságokat, újszerű elemeket mutassanak be óráikon. A folyamatos megújulásnak köszönhetően fenntartani, sőt bővíteni tudják a klientúrát, hiszen az órák nem lesznek sablonosak vagy bármelyik oktató által bemutathatóak. A Cross Body egy olyan új edzésmódszer, amelynek alapját a hagyományos sportági elvek képezik (torna, gimnasztika, pilates, jóga, cardio edzések), és a legújabb amerikai mozgás irányzatok ötvözete színesíti az edzésmódszert (Ballecore, YogaPilates, CardioLates, CardioBarre, Pilates eszközös köredzések). A mozgásformák összességéből jött létre a CROSS BODY edzésmódszer tréning, amelynek célja a teljes test megmozgatása, folyamatos zsírégető pulzusszám megtartásával.

Pilates mesterkurzus - Cross Body Edzésmódszerrel
A tökéletes síelőlészítés
http://www.mozgasvilag.hu/hir/szlajdolj-keszulj-a-sielesre-slide-dal

A síoktatás igen fontos részét képzi a síelőkészítés. SLIDE az egyetlen, amely tökéletesen reprodukálja az igazi jeges, havas, csúszos közeget úgy, hogy az emeber minden pillanatát még élvezi is.

A tökéletes síelőlészítés
Nemzetközi Sportedző Akadémia
http://www.sporttraineracademy.com/

A Nemzetközi Sportedző Akadémia három magasabb szintű (OKJ) tanfolyama (személyi edzői emelt szintű, fitnesz oktató emelt szintű, küzdősport oktató emelt szintű) személyesen, ill. online is elvégezhető.

Nemzetközi Sportedző Akadémia
Hirdetések
Oldal leírása
edzoterem.wyw.hu: Edzőterem katalógus. Edzőtermek Budapesten, és vidéken.
Gyűjteményünkben 213 válogatott edzőterem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 213 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29538