Edzőterem - Vidék > 3. oldal > Edzőterem - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Edzőterem - Vidék > 3. oldal > 37 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Fitness terem, konditerem Debrecen területén!
http://www.curvesdebrecen.hu/

Fitness Debrecen belvárosában. Ez a konditerem kimondottan a női fitness szerelemeseit célozza meg. Debrecenben a Fórum bevásárlóközpontban helyezkedik el. Képzett női trénereink a Curves rendszer szerinti harminc perces edzésterv segítségével dolgoznak. Hangulatos légkörrel és a szokottnál rövidebb, de eredményesebb fitnessre várjuk vendégeinket.

Fitness terem, konditerem Debrecen területén!
Lightcenter
http://www.lightcenter.hu/

fitnesz - egészséges táplálkozás - lazítás. Ha már tudod, hogy változtatni akarsz, mi megmondjuk mit tegyél, mit egyél ennek érdekében. A Light Center ugyanis egészséges ételekkel és italokkal vár téged, a Fitnesz részleg szakemberei pedig a test és alakformálásban segítenek, edzéstervvel táplálék-kiegészítőkkel, turmixokkal.

Lightcenter
Fittbike spinning Pécs
http://fittbike.hu/

A Spinning program egy szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning. Megalkotója Johnny G világhírű amerikai kerékpárversenyző, aki a Spinning oktatási programmal folyamatosan magas színvonalat biztosít. A tréning a programhoz kifejlesztett eszközön, az ún. Johnny G SpinnerR teremkerékpáron zajlik. Az egyik legkiválóbb kardió edzésprogram. A spinning programot bármilyen edzettségi szint esetén alkalmazni lehet. Elkezdheti bárki kortól, nemtől, illetve előképzettségi szinttől függetlenül. Alkalmas sportsérülések utáni rehabilitációra, kihagyott időszak utáni állóképesség fejlesztésére, vagy akár versenyek előtti alapozásra. Azok is űzhetik, akiknek eddig nem volt lehetőségük más szabadidős sportot választani (alkatuk, koruk, sérülésük, ill. egyéb problémák miatt). Nem tiltott újdonsült anyukák részére sem. Mindenki tekerhet, akinek ülő helyzetben leér a lába a pedálra!Az is spinningelhet, aki a valóságban nem is tud biciklizni!

Fittbike spinning Pécs
Flabélos Szalon, Pécs
http://flabelos.soterapiapecs.hu/

Pécsi flabélos stúdiónk minősített FLABéLOS partner, készülékünk alakformálásra, testedzésre, fogyásra, egészségmegőrzésre egyaránt használható.

Flabélos Szalon, Pécs
Flabélos Miskolcon
http://www.flabelos-miskolc.com

Látogasson el miskolci flabélos stúdiónkba heti kétszer vagy háromszor hogy megváltoztassa életét! Az új flabélos vibrációs edzőgép használata könnyű, nem igényel különösebb erőfeszítést, mindemellett csupán alkalmanként 10 percet vesz el az idejéből. Ez a XXI. századi fitness gép egyben orvostechnikai eszköz is. Növeli a pulzust és az anyagcserét, segít megállítani a csonttömeg-vesztést, javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, valamint csökkenti a heveny és idült derékfájást. Használatát azoknak javasoljuk, akik fogyni szeretnének, vagy akik csupán a mindennapokban szeretnék fittebbnek, vidámabbnak érezni magukat.

Flabélos Miskolcon
Mozgásra fel Dunakeszin!
http://fitpontstudio.hu/

Dunakeszi-i edzőtermünkben összesen számos edzésforma közül választhatnak a mozogni vágyók. Az óvodai és iskolai képességfejlesztő tornától az időskori (senior) tornáig, minden korosztály számára van erőnléti és kardionális edzésünk.Személyi és csoportos edzések eggyaránt. Pár edzés forma ízelítőül: pilates, gerinctorna, trx, mozgásfejlesztő torna,fitcross,

Mozgásra fel Dunakeszin!
EMS tréning - X-Body edzés Debrecen
http://www.xtremebody.hu/

X-BODY edzés Debrecen belvárosában, elektromos izomstimulációs személyi edzés. Alakformáló torna személyre szabott programmal. Kérjük kérjen időpontot és látogasson el fitnesz termünkbe. Akciós fitness bérlet árak, X-body próba edzés lehetősége első alkalommal. Várjuk szeretettel stúdiónkba!

EMS tréning - X-Body edzés Debrecen
Hirdetések
Előző lap 1 2 [3] Következő lap
Oldal leírása
edzoterem.wyw.hu: Edzőterem katalógus. Edzőtermek Budapesten, és vidéken.
Gyűjteményünkben 219 válogatott edzőterem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 219 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29660