Edzési formák, módszerek > Edzőterem - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Edzési formák, módszerek > 14 weboldal. Kategória leírása:

edzoterem.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Gladiátor - Edzési formák
Gladiátor - Edzési formák
http://gladiatoredzoterem.hu/edzesi_formak.html

Spinning, Fitball, Soft-ball, Xco, Gumikötél, Zsírégetőtorna / Steppad, hastánc, Hip-hop / Black Time, jóga, Pilates, gyerekbalett, Kick-Boksz Aerobik, Konditerem - testépítés, infraszauna, szolarium...

gladiatoredzoterem.hu
A Pilates-módszer
A Pilates-módszer
http://www.mozgasstudio.hu/pilates.php

Pilates módszere merőben eltér a hagyományos edzésformáktól. Olyan testrészeket is megmozgat, melyeket más edzések alkalmával csupán nagy nehézségek árán lehet erősíteni, formálni. Kíméli a gerincet, s nemtől, kortól függetlenül mindenki számára hasznos segítséget jelent. A Pilates-torna lényegét a speciálisan felépített gyakorlat-sorozatok adják, melyek az egész izomzat egyenletes és harmonikus erősítését, illetve a tudatos mozgáskultúra, egyfajta testtudat kialakítását célozzák.

www.mozgasstudio.hu
Mozgásstúdió - Callanetics
Mozgásstúdió - Callanetics
http://www.mozgasstudio.hu/callenetics.php

Az amerikai Callan Pinckney által kifejlesztett torna. Az egész testet megmozgató, zsírégető, alakformáló tréning. Nem aerob, nem dinamikus! Apró, szinte statikus mozdulatokból áll, melyeket sokszor kell ismételni. Javítja a testtartást, a gyakorlatok feszesebbé teszik a csípő, a hát és has mélyizmait, elősegítve a gerinc helyes tartását. A torna a mélyizmokat dolgoztatja, ezért a változás kilók helyett centikben mérhető (mivel a zsír térfogata nagyobb, mint az izmoké).

www.mozgasstudio.hu
Aquafitness - Vízitorna
Aquafitness - Vízitorna
http://aquafitness.extra.hu/vizitorna.htm

Olyan kondicionáló torna, amelyet erre a célra kifejlesztett speciális eszközökkel végzünk a vízben. A vízigimnasztikát úszástudás nélkül, kortól, nemtõl és testsúlytól függetlenül bárki csinálhatja, mert a gyakorlatok mindenki számára könnyen elsajátíthatóak. Az aquafitness hatékony módszer arra, hogy megszabaduljon a mindennapi feszültségtõl, az izomhúzódásoktól és a felesleges kilóktól! Kispesti Uszoda Budapest, XIX., Simonyi Zs. u. 31.

aquafitness.extra.hu
8 szuperhatékony edzésmódszer
8 szuperhatékony edzésmódszer
http://www.nlcafe.hu/eletmod/20090608/kulonleges_fitness_orak_/

A leghatékonyabb és legérdekesebb módszerek, amelyek nélkülözik az unalmat, és eredményesek is. 2010 legszuperebb edzésformái!

www.nlcafe.hu
Spinning
Spinning
http://www.spinning.hu/spinning.html

Először is tisztázni kell, hogy a Spinning® kifejezés nem a teremkerékpáros (indoor cycling) tréningek összefoglaló neve, nem egy gyűjtőfogalom, hanem ezen edzésmódszerek egyik fajtája. A Spinning® program egy szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning.

www.spinning.hu
Hastánc-aerobikkal a kilók ellen
Hastánc-aerobikkal a kilók ellen
http://www.origo.hu/noilapozo/egeszseg/20031106hastancaerobikkal.html

Elhatározásaink közül talán azt a legnehezebb betartani, hogy formába hozzuk a testünket, rendszeresen edzeni fogunk. A táncos edzésekkel ez könnyebb, hiszen a tánc hevében, a zene hatására könnyen elfeledkezünk arról, hogy voltaképpen keményen dolgozunk az alakunk és egészségünk érdekében. A táncolóedzések sorába illeszkedik a SharQui hastánc-edzés.

www.origo.hu
FitVideo Online Edzőterem
FitVideo Online Edzőterem
http://www.fitvideo.hu

Hatékony, változatos és egyedülálló edzések, bárhol, bármikor, bárkinek, egyetlen kattintással. Te letöltöd, Mi feltöltünk. www.fitvideo.hu Eddz otthon!

www.fitvideo.hu
Fit-Ball Tréning
Fit-Ball Tréning
http://www.fitball.hu/

Egy dinamikus, vidám, minden kondicionális és koordinációs képességet egyaránt hatékonyan fejlesztõ edzésrendszer, melynek eszköze a speciálisan e célok megvalósítására kifejlesztett gimnasztikai labda, a Fit-Ball. A labdán rugózva magas intenzitási szintet hozhatunk létre!

www.fitball.hu
Speedfitness
Speedfitness
http://pezofit.hu/speedfitness/

Hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak felel meg. Extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást elérjük, így az időhiányban szenvedőknek is ideális sport.

pezofit.hu
Victory Pilates
Victory Pilates
http://www.victorypilates.hu/

Egyéni, páros vagy csoportos STOTT PILATES órák a gellért-hegyi Victory Pilates Stúdióban, alkatodra kialakított egyéni edzéstervvel, talajon eszközökkel és különleges gépeken végezhető gyakorlatokkal.

www.victorypilates.hu
Jalagati jóga
Jalagati jóga
http://www.jalagati.hu/

A Jalagati Jóga Egyesület mind orvosi, mind több éves jógatartói tapasztalatot felhasználva alakította ki mozgásformáját a XXI. század ember igényeihez igazodva. Jógaórákat tartunk Budapesten és Szegeden is. A mozgási formákat az idősebb korosztály számára is optimalizáltuk. Fiataloktól az idősekig mindenki megtalálja a számára optimális mozgási formát. A jóga pozitív hatása révén javíthatunk egészségünkön, harmonizálhatjuk testsúlyunkat, légzésünket, vérkeringésünket és növelhetjük szellemi teljesítőképességünket. Speciális gyakorlatok jótékony hatással vannak a bőr szépségére és az idegrendszer működésére is.

www.jalagati.hu
Aquafitness órák Budapesten és környékén
Aquafitness órák Budapesten és környékén
http://www.vizifitness.hu/

Pál Szandra aquafitness oktató vagyok, Budapesten és környékén foglalkozom sekély és mélyvízi aquafitness oktatással. Ismerje meg az aquafitness kedvező hatásait, tájékozódjon az órák helyszínéről, időpontjairól!

www.vizifitness.hu
Otthoni edzés módszerek-lehetőségek
Otthoni edzés módszerek-lehetőségek
http://www.protein4u.hu/edzes-otthon

Otthon edzés, magamnak a szabadságot adja mert privát az időbeosztás, és mozgást biztosít amikor szeretném. Akkor csinálom a, gyakorlatokat és így időt takarítok meg magam és családom számára. Tornáztathatjuk akármelyik testrészünket, hogy elérjük a vágyott alakot. Az akarattal megvan a edzés, és már csak az evési szokásainkat kell módosítani és a siker látható lesz.

www.protein4u.hu
Oldal leírása
edzoterem.wyw.hu: Edzőterem katalógus. Edzőtermek Budapesten, és vidéken.
Gyűjteményünkben 217 válogatott edzőterem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 217 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29871