Edzési formák, módszerek > Edzőterem - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Edzési formák, módszerek > 14 weboldal. Kategória leírása:

edzoterem.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gladiátor - Edzési formák
http://gladiatoredzoterem.hu/edzesi_formak.html

Spinning, Fitball, Soft-ball, Xco, Gumikötél, Zsírégetőtorna / Steppad, hastánc, Hip-hop / Black Time, jóga, Pilates, gyerekbalett, Kick-Boksz Aerobik, Konditerem - testépítés, infraszauna, szolarium...

Gladiátor - Edzési formák
A Pilates-módszer
http://www.mozgasstudio.hu/pilates.php

Pilates módszere merőben eltér a hagyományos edzésformáktól. Olyan testrészeket is megmozgat, melyeket más edzések alkalmával csupán nagy nehézségek árán lehet erősíteni, formálni. Kíméli a gerincet, s nemtől, kortól függetlenül mindenki számára hasznos segítséget jelent. A Pilates-torna lényegét a speciálisan felépített gyakorlat-sorozatok adják, melyek az egész izomzat egyenletes és harmonikus erősítését, illetve a tudatos mozgáskultúra, egyfajta testtudat kialakítását célozzák.

A Pilates-módszer
Mozgásstúdió - Callanetics
http://www.mozgasstudio.hu/callenetics.php

Az amerikai Callan Pinckney által kifejlesztett torna. Az egész testet megmozgató, zsírégető, alakformáló tréning. Nem aerob, nem dinamikus! Apró, szinte statikus mozdulatokból áll, melyeket sokszor kell ismételni. Javítja a testtartást, a gyakorlatok feszesebbé teszik a csípő, a hát és has mélyizmait, elősegítve a gerinc helyes tartását. A torna a mélyizmokat dolgoztatja, ezért a változás kilók helyett centikben mérhető (mivel a zsír térfogata nagyobb, mint az izmoké).

Mozgásstúdió - Callanetics
Aquafitness - Vízitorna
http://aquafitness.extra.hu/vizitorna.htm

Olyan kondicionáló torna, amelyet erre a célra kifejlesztett speciális eszközökkel végzünk a vízben. A vízigimnasztikát úszástudás nélkül, kortól, nemtõl és testsúlytól függetlenül bárki csinálhatja, mert a gyakorlatok mindenki számára könnyen elsajátíthatóak. Az aquafitness hatékony módszer arra, hogy megszabaduljon a mindennapi feszültségtõl, az izomhúzódásoktól és a felesleges kilóktól! Kispesti Uszoda Budapest, XIX., Simonyi Zs. u. 31.

Aquafitness - Vízitorna
8 szuperhatékony edzésmódszer
http://www.nlcafe.hu/eletmod/20090608/kulonleges_fitness_orak_/

A leghatékonyabb és legérdekesebb módszerek, amelyek nélkülözik az unalmat, és eredményesek is. 2010 legszuperebb edzésformái!

8 szuperhatékony edzésmódszer
Spinning
http://www.spinning.hu/spinning.html

Először is tisztázni kell, hogy a Spinning® kifejezés nem a teremkerékpáros (indoor cycling) tréningek összefoglaló neve, nem egy gyűjtőfogalom, hanem ezen edzésmódszerek egyik fajtája. A Spinning® program egy szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning.

Spinning
Hastánc-aerobikkal a kilók ellen
http://www.origo.hu/noilapozo/egeszseg/20031106hastancaerobikkal.html

Elhatározásaink közül talán azt a legnehezebb betartani, hogy formába hozzuk a testünket, rendszeresen edzeni fogunk. A táncos edzésekkel ez könnyebb, hiszen a tánc hevében, a zene hatására könnyen elfeledkezünk arról, hogy voltaképpen keményen dolgozunk az alakunk és egészségünk érdekében. A táncolóedzések sorába illeszkedik a SharQui hastánc-edzés.

Hastánc-aerobikkal a kilók ellen
FitVideo Online Edzőterem
http://www.fitvideo.hu

Hatékony, változatos és egyedülálló edzések, bárhol, bármikor, bárkinek, egyetlen kattintással. Te letöltöd, Mi feltöltünk. www.fitvideo.hu Eddz otthon!

FitVideo Online Edzőterem
Fit-Ball Tréning
http://www.fitball.hu/

Egy dinamikus, vidám, minden kondicionális és koordinációs képességet egyaránt hatékonyan fejlesztõ edzésrendszer, melynek eszköze a speciálisan e célok megvalósítására kifejlesztett gimnasztikai labda, a Fit-Ball. A labdán rugózva magas intenzitási szintet hozhatunk létre!

Fit-Ball Tréning
Speedfitness
http://pezofit.hu/speedfitness/

Hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak felel meg. Extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást elérjük, így az időhiányban szenvedőknek is ideális sport.

Speedfitness
Victory Pilates
http://www.victorypilates.hu/

Egyéni, páros vagy csoportos STOTT PILATES órák a gellért-hegyi Victory Pilates Stúdióban, alkatodra kialakított egyéni edzéstervvel, talajon eszközökkel és különleges gépeken végezhető gyakorlatokkal.

Victory Pilates
Jalagati jóga
http://www.jalagati.hu/

A Jalagati Jóga Egyesület mind orvosi, mind több éves jógatartói tapasztalatot felhasználva alakította ki mozgásformáját a XXI. század ember igényeihez igazodva. Jógaórákat tartunk Budapesten és Szegeden is. A mozgási formákat az idősebb korosztály számára is optimalizáltuk. Fiataloktól az idősekig mindenki megtalálja a számára optimális mozgási formát. A jóga pozitív hatása révén javíthatunk egészségünkön, harmonizálhatjuk testsúlyunkat, légzésünket, vérkeringésünket és növelhetjük szellemi teljesítőképességünket. Speciális gyakorlatok jótékony hatással vannak a bőr szépségére és az idegrendszer működésére is.

Jalagati jóga
Aquafitness órák Budapesten és környékén
http://www.vizifitness.hu/

Pál Szandra aquafitness oktató vagyok, Budapesten és környékén foglalkozom sekély és mélyvízi aquafitness oktatással. Ismerje meg az aquafitness kedvező hatásait, tájékozódjon az órák helyszínéről, időpontjairól!

Aquafitness órák Budapesten és környékén
Otthoni edzés módszerek-lehetőségek
http://www.protein4u.hu/edzes-otthon

Otthon edzés, magamnak a szabadságot adja mert privát az időbeosztás, és mozgást biztosít amikor szeretném. Akkor csinálom a, gyakorlatokat és így időt takarítok meg magam és családom számára. Tornáztathatjuk akármelyik testrészünket, hogy elérjük a vágyott alakot. Az akarattal megvan a edzés, és már csak az evési szokásainkat kell módosítani és a siker látható lesz.

Otthoni edzés módszerek-lehetőségek
Hirdetések
Oldal leírása
edzoterem.wyw.hu: Edzőterem katalógus. Edzőtermek Budapesten, és vidéken.
Gyűjteményünkben 217 válogatott edzőterem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 217 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29880